söndag, december 16, 2007

Jingle bells

Kul att få lite uppskattning för julbelysningen i fönstren, utan ironi. Bara ljusstakar då men det ser fint ut när man är ute. Och sen så hittade jag en tygtomte mitt i städraiden så han står i fönstret och bevakar gården.

Besök av mamma och en oäkta svärson. Drog i oss rooibos te och kladdkaka innan det blev kycklingpestopasta på närmsta restaurang. Smart val eftersom det inte fanns varken tid eller lust för hemkokt al dente eller disk. Det blir grand hotels frukostveranda söndag morgon sittandes på mormors ekstolar... höhö sure. Kan lyxa till det med lite gröt och rårörda. Fast jag undrar om dom inte är kokade.

Ja just ja fest igår fredag så att ljusa delen av dagen försvann idag. Jobbets julfest med sjuttio kollegor och femtio andra gäster. Festlokalen låg bekvämt till bara två promenadkilometrar från det något taxitätare nybroplan. Det var skitskoj, inte att gå till city men sång käk vin och dans och nu ligger jag trött o kroppen och hoppas slippa bli förkyld. Bakom kulisserna suffleras det go get her!

Jingle bells!